Arbeta hos oss

Vill du bli en vardagshjälte?

MittSverige Vatten & Avfall har 160 vardagshjältar som varje dag ser till att vatten och avfall fungerar. Dygnet runt. För att våra 120 000 kunder i Sundsvall, Nordanstig och Timrå inte ska behöva tänka på
om det finns vatten i kranen eller om sopbilen kommer på torsdag som den brukar göra. Och mycket, mycket mer.

På MittSverige Vatten & Avfall arbetar vi för ett hållbart samhälle. Vår ständiga närvaro hos natur och människor gör att vi har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I våra tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, vi arbetar för att driva, utveckla och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i fokus.Våra värdeord – Mod, Öppenhet och Helhetssyn – ska alltid genomsyra verksamheten

I rollen som Miljöingenjör arbetar du med att utveckla verksamhetens miljöarbete externt och internt med ett tydligt hållbarhetsperspektiv. Arbetet innebär många gånger samarbete med andra delar av kommunen såsom miljökontor, stadsbyggnadskontor.Du verkar för en god arbetsmiljö inom företaget och enheten.

Arbetsuppgifter

  • Kontinuerligt arbeta med och följa upp företagets miljöfrågor
  • Arbeta med och hantera frågor kring dagvatten och förorenad mark
  • Stödja andra enheter, främst drift och projekt med anmälningar, remisser, kontakt med myndigheter

Kvalifikationer

För arbetet krävs att du har ett genuint intresse för miljöfrågor och en högskole- eller universitetsutbildning med miljöinriktning eller motsvarande, du har några års arbetslivserfarenhet och goda kunskaper i miljöbalken och LAV (lagen om allmänna vattentjänster) Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Som person är du noggrann, strukturerad och självgående med god kommunikativ förmåga i dina kontakter med medarbetare, invånare och myndigheter. Arbetet är förlagt både på kontoret och i fält så körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet kring förorenade massor.

Fackliga representanter

Sveriges Ingenjörer Kent Johansson 070-190 54 80

Vision Lars-Erik Löfdahl 070-399 95 36

Övrigt

MittSverige Vatten & Avfall har ett utvecklande företagsklimat. Vår ambition att vara en bra arbetsgivare är hög. Vi arbetar för att främja en god hälsa och ser gärna att du delar vårt intresse för en sund livsstil.

Drogtest är obligatoriskt vid nyanställning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 11 juni 2017.

Rekryteringen sker i samarbete med Kornboden. Sök jobbet här.

 

Hej och välkommen till MittSverige Vatten & Avfall.

Välj din kommun för att ta del av information som gäller där du
bor. Du kan alltid ändra ditt val i toppen av sidan.