Arbeta hos oss

Vill du bli en vardagshjälte?

MittSverige Vatten & Avfall har 160 vardagshjältar som ser till att vatten och avfall fungerar. Dygnet runt. För att våra 120 000 kunder i Sundsvall, Nordanstig och Timrå inte ska behöva tänka på om det finns vatten i kranen eller om sopbilen kommer på torsdag som den brukar göra. Och mycket, mycket mer

Vill du bli en vardagshjälte? Har du dessutom chefserfarenhet och står för ett äkta och aktivt ledarskap? Då kan det vara just dig vi söker.

På MittSverige Vatten & Avfall arbetar vi för ett hållbart samhälle. Vår ständiga närvaro hos natur och människor gör att vi har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I våra tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, vi arbetar för att driva, utveckla, och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i fokus. Våra värdeord – mod, öppenhet och helhetssyn – ska alltid genomsyra verksamheten.

Avdelningen externa relationer är en av MittSverige Vatten & Avfalls fyra avdelningar och består av enheterna för kundservice och kommunikation. Kundserviceenheten ansvarar för att hantera inkommande kundärenden samt utgör ett stöd när det gäller VA-tekniska och juridiska frågor och nu söker vi en engagerad och utvecklingsinriktad enhetschef.

Uppdraget

I rollen som enhetschef ansvarar du för att leda, utveckla och samordna enhetens arbete utifrån övergripande mål. Du har personalansvar för ca tio medarbetare. Du ansvarar för att säkerställa bolagets intäkter och i uppdraget ingår även budgetansvar. Du bedriver ett coachande ledarskap och arbetar ständigt för att främja en god arbetsmiljö. Uppdraget innebär även uppföljning av verksamheten. Som enhetschef är det viktigt att du håller dig uppdaterad inom aktuell lagstiftning samt att du initierar och driver förändringsarbete i syfte att ständigt skapa nöjda kunder. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och är direkt underställd avdelningschefen.

Förväntningar

Vi söker dig som har:

  • gymnasieutbildning
  • erfarenhet av arbetsledning, gärna inom kundservice eller liknande verksamhet
  • erfarenhet av personal- och budgetansvar samt ekonomisk förståelse
  • vidareutbildning inom ledarskap
  • erfarenhet av förändringsledning
  • förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • erfarenhet av avtalsfrågor
  • B-körkort
  • datorvana

Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande bransch och/eller kunskap om kommunikationslösningar för webb och sociala medier. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med uppföljning och prognoser.

Som person är du strukturerad, lösningsfokuserad samt mål- och resultatorienterad. För att lyckas i rollen krävs det att du är en tydlig ledare som har en förmåga att entusiasmera och skapa engagemang hos dina medarbetare. Du har god samarbetsförmåga och är en trygg person som uppträder med personlig mognad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett stabilt kommunalt bolag med medborgare och miljö i fokus. Vi har hög trivsel och ett stort engagemang för vårt uppdrag. Utöver detta bedriver vi även ett aktivt friskvårdsarbete.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta avdelningschef Annika Ågebrant, tfn 070-229 43 45.

Fackliga företrädare

Lennart Anderson, Ledarna, tfn 070-375 11 10.

Lars-Erik Löfdahl, Vision, tfn 070-399 95 36.

Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi välkomnar arbetssökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare där varje medarbetare har möjlighet att utvecklas och växa i sin roll.

Drogtest är obligatoriskt vid nyanställning.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Sista ansökningsdag 2017-10-29

Varmt välkommen med din ansökan! Sök tjänsten här.

 

Hej och välkommen till MittSverige Vatten & Avfall.

Välj din kommun för att ta del av information som gäller där du
bor. Du kan alltid ändra ditt val i toppen av sidan.