Årets studentfavorit

Idag är vi extra stolta och glada! I går fick vi ta emot priset Årets studentfavorit på galan Sundsvall Business Award som arrangerades på Hotell Södra Berget.

Vi fick ta emot priset med motiveringen: ”Vinnaren har en inkluderande och tillitsfull syn på praktiserande studenter. De har visat ett stort engagemang och uppskattning för studenternas initiativ och deras utbildning. Kunskapsutbyte är en självklarhet snarare än ett sporadiskt fenomen. Vinnare av Årets Studentfavorit 2023 är MittSverige Vatten och Avfall!”

Priset Årets Studentfavorit delas ut av Studentkåren i Sundsvall tillsammans med Mittuniversitetet. Alla studenter kan nominera och priset uppmärksammar den regionala arbetsgivare som för dem varit viktigast under studietiden.

– Som ordförande vill jag säga att det här priset är alla anställda i bolagets förtjänst, och jag vet dessutom att bolaget mer än gärna tar emot ännu fler studenter i framtiden. För det här är framtidens bransch, det är vatten, avlopp och avfall som är framtiden, sa MittSverige Vatten & Avfalls styrelseordförande Arianne Sundman från scenen.

Vi var nominerade till priset tillsammans med Klara Teoretiska Gymnasium, Live-TV navet och Bonnier News Local i Sundsvall.

Hej och välkommen till MittSverige Vatten & Avfall.

Välj din kommun för att ta del av information som gäller där du
bor. Du kan alltid ändra ditt val i toppen av sidan.