Brand på Kretsloppsparken

Under natten den 18 januari 2024 brann vår återvinningscentral Kretsloppsparken i Knävland ner till grunden. Återvinningscentralen är tillsvidare helt stängd. Orsaken till branden är ännu okänd.

Under tiden Kretsloppsparken är stängd hänvisar vi alla kunder till Johannedals eller Svartviks återvinningscentraler. Öppettiderna hittar du som vanligt i kalendern på vår startsida.

Mitt Secondhands butik på Kretsloppspaken, tidigare Erikshjälpen, förstördes också i branden. Det går bra att lämna in saker till återbruk på Johannedal och Svartviks återvinningscentraler samt till Mitt Secondhand butiker.

Vad betyder det här för vår verksamhet?

Vi kommer att hålla återvinningscentralen stängd tillsvidare. När vi kan öppna igen är i dagsläget osäkert. Just nu avvaktar vi uppstart av sanering och håller på med planering av uppstart av återvinningscentralen igen.

En viktig fråga är hur Johannedals och Svartviks återvinningscentraler kommer att klara trycket när antalet besökare ökar. Under januari, februari och mars är det lågsäsong och det innebär att kapaciteten är tillräcklig för att ta hand om besökarna.

 

Hej och välkommen till MittSverige Vatten & Avfall.

Välj din kommun för att ta del av information som gäller där du
bor. Du kan alltid ändra ditt val i toppen av sidan.