Arbeta hos oss

Vill du bli en vardagshjälte?

På MittSverige Vatten & Avfall arbetar vi för ett hållbart samhälle. Vår ständiga närvaro hos natur och människor gör att vi har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I våra tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, vi arbetar för att driva, utveckla, och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i fokus. Våra värdeord – mod, öppenhet och helhetssyn – ska alltid genomsyra verksamheten.

Affärsområde vatten & avlopp ansvarar för att majoriteten av invånarna i Sundsvall, Timrå och Nordanstigs kommuner alltid har tillgång till rent vatten, och att våra älvar, sjöar och hav är skyddade mot föroreningar. Vi löser samhällets behov av vattentjänster med inriktning på hög leveranssäkerhet och samhällsnytta i dialog med vår omgivning.

Rollen som projektör ligger inom affärsområde vatten & avlopp under förnyelseavdelningen och enheten projekt. Inom förnyelseavdelningen ligger också enheterna utveckling och anläggning där projektenheten har ett nära samarbete med dessa enheter, 16 medarbetare är anställda på projektenheten, Ca 50/50 utredningsingenjörer och projektledare. I rollen som projektör har du två kollegor med samma arbetsuppgift.

Arbetsuppgifter

Projektören har huvudansvar för att driva fasen utredning/projektering.

Enheten genomför ca 100 projekt/år, det kan röra sig om ledningsnätsarbeten, anläggningsbyggnationer på avloppsrenings- och vattenverk, pumpstationer, ombyggnationer av byggnader, mekaniska processarbeten osv. Arbetsuppgifterna ska utföras på ett effektivt sätt, med fokus på kvalitet, utifrån gällande målsättning och styrande dokument.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att;

  • Ansvara för att driva fasen utredning/projektering enligt bolagets projektrutin
  • Projektering och ritningsframställning av vatten-, spill-, och dagvattenledningar
  • Upprätta handlingar så som ritningar i plan, profil och sektion samt förteckningar över dessa inklusive revideringar av upprättade handlingar
  • Rapportera läget i projekteringen vid projekteringsmöten och i tidigt skede flagga för avvikelser till projektledaren.
  • Planera utredningar tillsammans med projektledare för att klara uppsatta leveranstider

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning och VA-kompetens inom ledningsnät eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har några års erfarenhet som projektör inom ledningsnät alternativt erfarenhet inom byggande/anläggande av ledningsnät.

Det är meriterande om du har flera års erfarenhet av projektering inom VA-branschen, har goda kunskaper i Auto-CAD Civil 3D eller annan 3D-modellering av ledningsnät.

För tjänsten krävs B-körkort samt goda kunskaper i Officepaketet. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper – Det är viktigt att samarbetet inom och mellan enheter på MittSverige Vatten & Avfall fungerar väl. Vi söker dig som har god kommunikations-och samarbetsförmåga. Du är öppen för nya idéer, förslag på lösningar och har lätt för att arbeta i grupp.

Arbetet innebär kontakt med privatpersoner i samband med nyanslutningar, du är serviceinriktad och levererar med tyngdpunkt på kvalitet, hållbarhet och långsiktighet.

Du är en lösningsorienterad person som hittar en eller flera lösningsförslag på ett problem. Många gånger är det identifiering av problemet som är själva arbetsuppgiften. Du är självgående och planerar din egen tid i samråd med andra projektörer och vår projektsamordnare.

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Sundsvall
Antal tjänster: 1

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Lönetyp: Månadslön

Övrigt

Drogtest och enklare hälsoundersökning är obligatoriskt vid nyanställning.

Vi välkomnar arbetssökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare där varje medarbetare har möjlighet att utvecklas och växa i sin roll.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan! Sök jobbet som projektör här.

Kontaktpersoner

Jonas Hed
Projektchef
Mobil: 070-425 37 46

Kent Johansson
Sveriges ingenjörer
Telefon: 070-190 54 80

Lars-Erik Löfdahl
Vision
Mobil: 070-399 95 36

Är du intresserad av en praktikplats hos oss? Fyll gärna i en intresseanmälan. Syftet med den är att vi skall kunna bedöma om vi har resurser och möjlighet att erbjuda praktik den period du önskar.

Intresseanmälan praktikplats

Har du frågor? Kontakta Lena Jönsson, se kontaktuppgifter längst ner på sidan.
  • Captcha är en säkerhetsfunktion som används för vara säker på att du som använder formuläret verkligen är en människa och inte ett automatiskt program.

Är du intresserad av att jobba som till exempel drifttekniker hos oss? Då ger den här YH-utbildningen en bra grund.

Yrkeshögskoleutbildning till vatten- och miljötekniker

Den 2-åriga yrkeshögskoleutbildningen till vatten- och miljötekniker ger dig möjlighet att arbeta med vårt kretslopp och vara en del i utvecklingen mot ett hållbart samhälle.Branschen som utbildningen riktar sig mot är inne i en spännande utvecklingsfas och har ett stort behov av att nyanställa.

Du får fördjupade kunskaper i framförallt dricksvatten-, renings- och processteknik som ger yrkeskompetens att arbeta på vattenverk och avloppsreningsverk. Utbildningen ger dig också kunskaper i projektledning, projektering/utredning, arbetsledning, mikrobiologi, styr- och reglerteknik samt verksamhets- och affärskompetens.

Utbildningen Vatten- och Miljöteknik finns i Sundsvall och är CSN-berättigad. Den ger 400 YH-poäng under 80 veckor, varav 20 veckor är Lärande i arbete (LIA) och 6 veckor är examensarbete.

YH-utbildning, Vatten- och miljöteknik

 

Behandling av personuppgifter vid ansökan om ex-jobb, sommarjobb eller praktik

 

Kontakt

Lena Jönsson HR-ansvarig

Hej och välkommen till MittSverige Vatten & Avfall.

Välj din kommun för att ta del av information som gäller där du
bor. Du kan alltid ändra ditt val i toppen av sidan.