Arbeta hos oss

Vill du bli en vardagshjälte?

På MittSverige Vatten & Avfall arbetar vi för ett hållbart samhälle. Vår ständiga närvaro hos natur och människor gör att vi har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I våra tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, vi arbetar för att driva, utveckla, och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i fokus. Våra värdeord – Mod. Öppenhet och Helhetssyn – Ska alltid genomsyra verksamheten.

Vi har idag 300 mil ledningar och över 500 anläggningar, med mer än 400 elabonnemang. Vi behöver förstärka oss inom området el, så därför söker vi nu en elingenjör. Du kommer tillhöra enheten el & automation som idag har 12 medarbetare och du kommer arbeta nära chefen för enheten. Du kommer samarbeta med projektledare och utredare.

Arbetsuppgifter

  • Kravställare vid förändringar av befintliga anläggningar och nya anläggningar
  • Granska handlingar och tekniska lösningar, både för projekt och dagligt underhåll
  • Vara stöd åt projektledarna för projekt med både interna och externa resurser
  • Vara stöd åt tekniker vid driftrelaterade frågor
  • Samarbeta med vår energisamordnare
  • Vara del av arbetsgrupp inom MittSverige Vatten & Avfall  som ansvarar för Riktlinje för material och utförande och representera området el

Kompetens

Vi söker dig som är elingenjör med högskoleutbildning eller annan likvärdig utbildning. Du bör ha erfarenheter inom elkonstruktion och vara väl bevandrad i CAD-verktyg för elkonstruktion. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från arbete med el inom industrin och är insatt i standarder och säkerhetsföreskrifter inom el. Erfarenhet av att ha drivit projekt är meriterande. Erfarenhet av automation är också meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, mål- och lösningsorienterad och har god förmåga att se helheten. Du bör också ha en god samarbetsförmåga och kunna kommunicera väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett stabilt kommunalt bolag. Inom verksamheten finns en hög kompetens och en vilja att vårda samhället ur ett hållbart perspektiv med miljön i fokus. Vårt engagemang återspeglar sig i den stolthet och anda som finns bland våra medarbetare. Utöver detta bedriver vi även ett aktivt hälsoarbete.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare där varje medarbetare har möjlighet att utvecklas och växa i sin roll. Drogtest är obligatoriskt vid nyanställning.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via OPG.s hemsida dock senast 2019-03-17.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta OPG.s Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Fackliga representanter

Kent Johansson, Sveriges ingenjörer, tfn 070-190 54 80
Lars Erik Löfdahl, Vision, tfn 070-399 95 36

Vi bollar gärna dina egna idéer och tillsammans kanske vi kan hitta intressanta utmaningar som matchar din utbildning och våra behov. Hör av dig till Lena Jönsson, HR-ansvarig. Hennes kontaktuppgifter finns här nedanför.

 

Kontakt

Lena Jönsson HR-ansvarig

Hej och välkommen till MittSverige Vatten & Avfall.

Välj din kommun för att ta del av information som gäller där du
bor. Du kan alltid ändra ditt val i toppen av sidan.