Så hanterar vi coronaviruset

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd för hantering av Covid-19 och på det stora hela fungerar vår verksamhet som vanligt.

Vi har dock infört restriktioner vad gäller besök till våra anläggningar och kontor. Hade du tänkt hälsa på oss? Kontakta oss istället på kundservice@msva.se eller 020-120 25 00.

I MittSverige Vatten & Avfalls verksamhetsområde, i Sundsvall, Timrå och Nordanstig, är dricksvattenförsörjningen trygg.

I andra delar av landet använder man kemikalier för att rena vattnet och förseningar i kemikalieleveranser kan påverka dricksvattenförsörjningen på dessa platser. Eftersom MittSverige Vatten & Avfall i stort sett inte använder kemikalier i produktionen av dricksvatten så är det absolut ingen fara hos oss.

Våra återvinningscentraler är öppna som vanligt – men kom inte på besök om du känner dig sjuk. Personalen har inte möjlighet att hjälpa till med avlastning/lossning.

Vi beklagar om det uppstår köer men vi kan behöva hålla nere antalet samtidiga besökare för att minska risken för smittspridning. Erikshjälpen Second Hand kan tills vidare inte ta emot några saker till återbruk.

Nu när många arbetar hemma blir det också mer sopor hemma. Då är det extra viktigt att vara noga med källsorteringen, så att inte soptunnan blir överfull. Tänk på att sortera ut förpackningar och tidningar ur restavfallet. Och ät upp så mycket som möjligt av maten!

Hej och välkommen till MittSverige Vatten & Avfall.

Välj din kommun för att ta del av information som gäller där du
bor. Du kan alltid ändra ditt val i toppen av sidan.