
Riktlinjer för företag
Krav, lagar och gränsvärden
För att skydda ledningsnät, reningsverk och även personalen som jobbar där är det viktigt att följa de krav som finns på utsläpp av avloppsvatten.
Restaurang och storkök
Matfett kan leda till stopp i avloppet om det följer med ner i avloppet. Vi vill hjälpa er att göra rätt. Därför finns det också en del krav och riktlinjer.
Verkstad, garage och biltvätt
Det är viktigt att det vatten som släpps ut från reningsverket innehåller så låga halter av skadliga ämnen som möjligt. Läs mer om krav och riktlinjer.
Restaurang och storkök
Matfett kan leda till stopp i avloppet om det följer med ner i avloppet. Vi vill hjälpa er att göra rätt. Därför finns det också en del krav och riktlinjer att följa.
Restaurang och storkök
Matfett kan leda till stopp i avloppet om det följer med ner i avloppet. Vi vill hjälpa er att göra rätt. Därför finns det också en del krav och riktlinjer att följa.
Verkstad, garage och biltvätt
Det är viktigt att det vatten som släpps ut från reningsverket innehåller så låga halter av skadliga ämnen som möjligt. Läs mer om krav och riktlinjer.
Verkstad, garage och biltvätt
Det är viktigt att det vatten som släpps ut från reningsverket innehåller så låga halter av skadliga ämnen som möjligt. Läs mer om krav och riktlinjer.
Krav, lagar och gränsvärden
För att skydda ledningsnät, reningsverk och även personalen som jobbar där är det viktigt att följa de krav som finns på utsläpp av avloppsvatten.
Krav, lagar och gränsvärden
För att skydda ledningsnät, reningsverk och även personalen som jobbar där är det viktigt att följa de krav som finns på utsläpp av avloppsvatten.